Mata Melihat, Hati Membaca, Mulut Terdiam, Tangan Meng 'Scroll' Tetikus..

Monday, January 07, 2013

Fruit Jelly & Apam Polkadot

# Pembuka Bicara #

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh semua & Salam Sejahtera

Kali ni punya entry nak memperkenalkan 2 lagi Homemade saya yang korang semua boleh "order" ye.

First is: (Fruit Jelly)


Actually, pic kat atas ni bukan Fruit Jelly yg saya buat untuk korang order buat makan gitu2 yer.  Pic atas ni sebab ada orang order untuk hantaran.  Alhamdulillah~~  Tapi kalau korang nak order untuk hantaran pun saya boleh buatkan.  No Problem At All!!!
For all information, Fruit Jelly saya ni ada bentuknya.  Korang boleh order untuk 2 size.  "S" size dengan "M" size.  Harga, kiter citer dalam fon or inbox jelah ye nanti.  Hehe..  Apsal? Teruja nak tahu camne rasanya and apa yg terkandung di dalamnya?  Jeng3..  Hohoholiau!!!!  Fruit Jelly ni memang sedap kalau makan sejuk2 (buh dalam peti ais lah), die kenyal2 je rasanya, ada pelbagai perasa (mangga, laici, oren dsb).  Dalam tu jugak saya ada letak buah untuk menambahkan lagi selera korang.  Confirm sodap!!!  Ramai yg suker~~ (poyos sekejap)..  Apa lagi, meh sini order.  Tak yah lah nak malu / segan okeh.


Second is: (Apam Polkadot)


Dot..dot...dot....  Hehe.  Comel tak apam polkadot saya? Okeh, yg ni pulak ialah apam polkadot So Good Taste.  Filling dalam saya guna coklat & strawberry only.  Sebab apa?  Sebab memang itu yg customer saya paling gomar.  Rating tinggi tu untuk 2 jenis filling nih..  Hehehe...  Alhamdulillah sesangat lah kat korang yg pernah order ye..  Repeat order pun ada.  Tu yg terharu sangat3!!!
So, yg belum pernah merasa semua homemade saya, boleh guna talian hayat 016-3022731 untuk tempahan ye.  Terima kasih~~~ 

1 comments:

Trekking in Nepal said...

Acute Trek Pvt. Ltd. an indoor outdoor trekking and tours operative company takes you that further way to guarantee you has an unforgettable adventure Trekking in Nepal that you have been dream with Acute trek is part of your choice. We have your choose of trekking for 3 days or 30 or more days it depending of your timetable, sleep under lodges or tent. We always respect our duty to constantly your holiday satisfaction in Nepal. Whether you are looking for a quiet gateway, a memorable Hiking in Nepal outing with a family or an exciting nature adventure in Treks Himalaya. We offer you with the best progressive information and itinerary leading focused and modified as per your requirements. It is significant to memorize, though, it necessitate an enough level of physical homework and must remembers that there is also a psychosomatic assurance in walking in mountains. Acute trek is an attempt to encourage Nepal to the exterior world while striving to defend an aged tradition as well as conserve the surroundings for generation to come. Acute Trek specialize in organize Nepal travel activities excursion such as:- Trekking, Helicopter Tour, Peak Climbing, Mountain Flight, Honeymoon Tour, Sightseeing, Rafting, Jungle Safari, Pilgrim’s Tour, Hotel Reservation, Air Ticket, Tibet and Bhutan Tour many more your vacation desire.

Post a Comment