Mata Melihat, Hati Membaca, Mulut Terdiam, Tangan Meng 'Scroll' Tetikus..

Tuesday, January 08, 2013

Happy Launching Blog S.G.T


Dengan ini, pada tarikh 9 January 2013, Blog So Good Taste dengan rasminya telah dilancarkan..  Hehe..  Sebelum ni orang dok tanya apa blog, apa blog..  Rupanya tengah di BLOCK!  Hahaha..  Untuk yg tak tahu apa kandungan blog ni?  Sudi2 kan lah jenguk satu persatu entry & sudi2 kan lah jugak untuk follow setiap masa.  Walaupun masih baru,  saya tetap berusaha untuk menjadikan blog ni sentiasa ada kualiti dan InsyaAllah akan di update dari masa ke semasa.

Untuk yg tak tahu juga, So Good Taste menerima tempahan untuk homemade bakery, dessert and pastry.  Setakat ni, Alhamdulillah penerimaan customer sangat baik dan order juga sangat menggalakkan.  Yelah, mungkin ada yg tak tahu, saya buat homemade ni sebagai part time saya bila ada kat rumah~~  Bile datang RAJIN dia..  Pergh!!!  Dah lama dah.  Blog ni je yg masih baru (sebab baru pandai nak ber blog sebenarnya).  Shy3!!

Dan kebanyakkan nya juga, customer bukan di kalangan orang kampung sendiri.  Pelik kan?? Tak de apa yg pelik sebenarnya.  Cuma tak di war2 kan di sini.  Hehehe... Sorry!!  Tapi sekarang ni, oleh kerana blog sudah ada, lesen perniagaan sudah ada, customer sudah ada, permintaan jugak sudah ada,  & Bla, bla, bla yg ada lagi (kalau semuanya nak ckp, berjeler), dengan berbesar hatinya saya mewar2 kan apa part time job yg saya buat.  Tengok jelah kt semua entry yg ada kat sini.  Hehehe...

Free Wink Smiley

Di So Good Taste, tempahan dibuka dan boleh dibuat setiap hari bermula dari hari Isnin ~ Jumaat untuk penghantaran atau pengambilan pada hari Sabtu atau Ahad atau pada hari biasa (1 hari yg ditetapkan) mengikut majority request dengan talian hayat 016-3022731/ 019-6994099 atau inbox sendiri kat blog ni atau melalui facebook (berapa banyak atau daaaa...)

http://www.facebook.com/hardiananaib.azri

Anda jelas?  Anda faham?  Bagus~~~  Hehehe...  So, selamat meninjau di blog So Good Taste and Selamat Mengorder semua..

1 comments:

Trekking in Nepal said...

Acute Trek Pvt. Ltd. an indoor outdoor trekking and tours operative company takes you that further way to guarantee you has an unforgettable adventure Trekking in Nepal that you have been dream with Acute trek is part of your choice. We have your choose of trekking for 3 days or 30 or more days it depending of your timetable, sleep under lodges or tent. We always respect our duty to constantly your holiday satisfaction in Nepal. Whether you are looking for a quiet gateway, a memorable Hiking in Nepal outing with a family or an exciting nature adventure in Treks Himalaya. We offer you with the best progressive information and itinerary leading focused and modified as per your requirements. It is significant to memorize, though, it necessitate an enough level of physical homework and must remembers that there is also a psychosomatic assurance in walking in mountains. Acute trek is an attempt to encourage Nepal to the exterior world while striving to defend an aged tradition as well as conserve the surroundings for generation to come. Acute Trek specialize in organize Nepal travel activities excursion such as:- Trekking, Helicopter Tour, Peak Climbing, Mountain Flight, Honeymoon Tour, Sightseeing, Rafting, Jungle Safari, Pilgrim’s Tour, Hotel Reservation, Air Ticket, Tibet and Bhutan Tour many more your vacation desire.

Post a Comment