Mata Melihat, Hati Membaca, Mulut Terdiam, Tangan Meng 'Scroll' Tetikus..

Monday, July 08, 2013

I Would Like To Retire


Assalamua'laikum mata-mata yang MELIHAT,

Assalamua'laikum diri-diri yang MEMBACA,

Assalamua'laikum kawan-kawan yang MENERJAH...


Disebabkan blog ni dah terlalu berhabuk, maka dengan ini disahkan kepenggunaannya akan berterusan..
*Suka tak? Suka tak? Blueerks!! Gedik.. 
Cumanya~~~ tak tau dia akan betul2 agresif atau hanya hangat2 tahi itik je..

Tapi.. kali ini, die akan jadi lain daripada kebiasaannya. Entry sebelum2 ni citer pasal makanan untuk dijual/ditenung/dijeling? Owh! Adakah?? Erk.....
 Tidak Dear Readers.. Serabut otak je tgk makanan yg buat hati terliur & hati tergugat akan keimanannya utk melayan NAFSU MAKAN.. Especially nak menghampiri bulan yang besar keistimewaannya dan lagi berkat iaitu Ramadhan Al-Mubarak.. Tak baik tau menggoda keghairahan nafsu makan orang lain di bulan Ramadhan yg mulia. Hehehe..


"I Would Like To Retire"


Kenapa?kenapa?kenapa? Ayat di atas tertaip? Retire from what?

Rilek brothers & sisters.. Rilek~~~

Dear Readers, I would like to retire from doing my homemade. (ecece..spingking kaw)
Dah lama retire cuma tak umumkan. Bukan apa, kesian kat customer yang call nak order. Mintak maaf lah Dear, dah resign awal2 lagi.. Hehehe.. Atas sebab musabab apa, simple is dah tak rajin macam dulu + komitmen kerja yang full time memerlukan perhatian and I love it..

Macam pelik kan? baru previous ni update blog pasal launching, tetiba dah retire.. Huhu.. Shy, shy, shy... Apa lah kan.. Ni namanya baru hangat-hangit tahi ikan.. Hehe. Takpelah, saya bukan di bidang ini. Ramai usahawan lebih berbakat kat luar sana. Korang kena support.

So, hope korang enjoy untuk baca omelan tangan yang sedia ada kt blog ni lepas ni. Tiada sebarang tempahan dibuat tau.. Tak mau layan lagi.. Hehehe... Let bygone be bygones...







1 comments:

Trekking in Nepal said...

Acute Trek Pvt. Ltd. an indoor outdoor trekking and tours operative company takes you that further way to guarantee you has an unforgettable adventure Trekking in Nepal that you have been dream with Acute trek is part of your choice. We have your choose of trekking for 3 days or 30 or more days it depending of your timetable, sleep under lodges or tent. We always respect our duty to constantly your holiday satisfaction in Nepal. Whether you are looking for a quiet gateway, a memorable Hiking in Nepal outing with a family or an exciting nature adventure in Treks Himalaya. We offer you with the best progressive information and itinerary leading focused and modified as per your requirements. It is significant to memorize, though, it necessitate an enough level of physical homework and must remembers that there is also a psychosomatic assurance in walking in mountains. Acute trek is an attempt to encourage Nepal to the exterior world while striving to defend an aged tradition as well as conserve the surroundings for generation to come. Acute Trek specialize in organize Nepal travel activities excursion such as:- Trekking, Helicopter Tour, Peak Climbing, Mountain Flight, Honeymoon Tour, Sightseeing, Rafting, Jungle Safari, Pilgrim’s Tour, Hotel Reservation, Air Ticket, Tibet and Bhutan Tour many more your vacation desire.

Post a Comment